Jul 2, 2009, 6:17 PM

* * * 

  Poetry » Other
517 0 7

 

 

 

 

                                                               Шалът на луната,

                                                               пътека към звездите.

                                                               Прегърнатите клони на

                                                               дърветата,

                                                               надвиснали над тъжни улици,

                                                               погледнаха в лицето на дъжда.

                                                               Звезди

                                                               изтекоха в очите на жена.

                                                               Без дъх остана вятърът.

                                                               Очите на жена - искряща

                                                               нереалност.

                                                               Пресъхналите корени

                                                               отпиха капчица живот.

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??