Jul 14, 2011, 10:34 PM

Да бройкаш кака 

  Poetry
684 0 5

Внимавай! Търсиш си белята.

Тези свалки аз ги знам.

Да бройкаш кака - непозната.

И мислиш се за пич голям.

 

Голям играч си, ама друг път!

Каквото и да подадеш,

ще ти го върна и то тъпкано.

Не можеш да ми се опреш.

 

Когато писах правилата,

тепърва си прохождал сам.

Днес как я мислиш и я смяташ -

да "плашиш" куче със салам?!

 

От мене нещичко да знаеш -

кака за да поддаде,

ще трябва да се постараеш!

То не е като 2 и 2!

 

Пишман ще станеш, че си дръзнал

клиширано да ме свалиш.

Току-виж, хоп, си се подхлъзнал

и яко ще се провалиш!

 

Ако пък много си навит

и мислиш, можеш да се справиш,

дерзай! Но имай го предвид -

със сигурност ще се опариш!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??