Sep 10, 2009, 7:45 PM

Да бъда добра? 

  Poetry
628 0 7

 

 


О, хайде, стига,  да бъда добра?

Омръзна ми старата песен да пея!

Грях искам да бъда - грях и съдба,

жена, която целия хаос владее.

 

Да нося блясъка тайнствен на нощ,

и полъха нежен на огнена птица.

В обществото - жена от разкош,

а в леглото – неопитомена тигрица.

 

Да стъпвам гордо по тънкия лед,

без да мисля, какво ще се случи.

О, хайде стига, та аз съм човек,

който от своите грешки се учи.

 

Искам да вярвам в абсурдни мечти,

да бъда от всеки, по малко желана.

Грях искам да бъда – грях и сълзи,

на някой потънал внезапно Титаник.


© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??