Jan 31, 2020, 6:47 PM

Да бъде любов 

  Poetry » Other
500 0 0

И Бог създаде света

за шест дни,

на седмият си почина.

И все още

почивката му продължава.

И даде Бог

свободната воля

на своето творение - човека-

свободната воля

да променя  света...

Промяна...

Любов!

Но промяната трябва

да се осъществява

чрез любовта,

за да го има света...

Любов - живот и светлина.

Без любов - тъмнина и гибел...

"И нека бъде светлина..."

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??