Dec 7, 2006, 6:09 AM

*** ДА бъдем добри*** 

  Poetry
918 0 4
Коледа идва, празникът весел,
градът ни облян е със радост и песен,

************************************
красиви камбани, бият неспирно,
и всичко е истинско, нежно и мирно.

************************************
Весели хора и коледен смях,
красиви усмивки под снежният прах.

************************************
Шарени лампички, над бяла покривка,
щастливите хора озарени с усмивка.

************************************
Подаръци много, за всички деца,
очакват ги тихо под светла елха.

************************************
Коледна музика, оркестър и хор,
отново събраха се под коледен бор.

*************************************
И пеят щастливо всички деца,
"Коледо светла добре си дошла".

*************************************
Коледа бяла и ангел с крила,
еленчето Рудолф с големи рога.

*************************************
Очакват ни весели, коледни дни,
И НЕКА СЕГА ПОНЕ БЪДЕМ ДОБРИ!!!!!!

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??