Mar 30, 2012, 9:52 AM

Да имах 

  Poetry » Love
1011 1 31

Да имах аз крила като на птица,

в простора син високо да се рея,

при теб бих долетяла като гълъбица,

песен нежна да ти пея.

 

        Да имах и очите на звездите,

        изгряла бих над тебе в лятна вечер,

        целувайки те дълго и щастливо,

        забравила бих колко си далече.

 

                 Да имах страстната омая на морето,

                 в прегръдка силна бих те задушила,

                 и ти ще чуеш болката в сърцето,

                 което само и за тебе бие.


                          Да имах времето безкрайно, да ми стигне

                          да те даря със оня пламък и магия,

                          които ме изгарят и ревниво пазя,

                          за тебе, обич, истинска и жива.    

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??