Jan 24, 2014, 3:53 PM

Да имаш право 

  Poetry
441 1 0

Да имаш право да сънуваш,
да бъдеш Себе си в съня.
Без маска, без да се преструваш,
като нечакана дъга насред дъжда.

Да имаш право да мечтаеш,
копнеещ и живеещ, виждайки целта.
Съдбата си сам да начертаеш,
като феникс раждайки се в пепелта.

Да имаш право да обичаш,
но не в срок. Истински да е!
Да имаш смелост да опиташ,
... защото без любов животът празен е!

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??