Feb 21, 2007, 1:52 PM

Да избягам от съдбата... 

  Poetry
727 0 5

С всяка наша целувка,
отпивам...

поредната чаша с отрова.

 

Искам да избягам,
да тичам,
да се махна от тебе,
но по–силен си
и... не мога!

 

Отравяш всяка капка от кръвта ми,
и по–зависима ставам.
Искам пак да крещя
и да бягам,
да летя, без да свивам крила.

 

Но може ли човек да избяга,
от свойта съдба!?

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??