Jul 6, 2007, 3:53 PM

Да ме обичаш, защото... 

  Poetry
708 0 13

Да ме обичаш, защото...
в очите ми намираш красота...
усмивката ми е  топлина...
целувките ми са желания...
в розов цвят е моята мечта...
с мен можеш да танцуваш, без музика да има...
ти уреждам срещи в дъжда...
съм вълшебница - сливам мига и вечността...
за да не нараня някого, понякога лъжа
и все пак мисля, че си заслужава...
съм емоционална, но не и романтична...
ти давам свобода, самата аз съм птица...
те карам да виждаш неща, които си подминавал досега...
съм далеч от перфектността, но съм истинска...
винаги съм нетърпелива да видя края
(само за любовта ни изключение правя)...
няма да те оставя да изгледаш мача,
искам те на момента...
винаги ти нося размисъл - аз съм ходещо противоречие...
всеки ден с мен е цвят - рисуват чувство в сърцето ти
и винаги има място за още...
любовта ми е различна - носи силни усещания,
като скок от височина...
забравяш с мен света, разтрепервам те като буря...
ДА МЕ ОБИЧАШ, ВЪПРЕКИ МЕН  САМАТА...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??