Oct 16, 2022, 9:02 AM  

Да ми дари неземна красота 

  Poetry » Love
217 1 0

     Да ми дари неземна красота

 

Усмивката на гаснещата вечер,

въздишката на идващата нощ,

капризите ми в тази късна есен

и есенната пъстрота – разкош…

 

Променят ме, душата ми лекуват,

зареждат ме, донасят светлина.

И шепнат ми, че вечно съществуват

любов, надежда, вяра и мечта.

 

В безкрайната Вселена теб откривам,

дори природата да се мени.

В чертите ти красиви аз намирам

това, което ще ме промени.

 

И само твоят поглед ми е нужен,

за да превърне бързо в ден нощта,

до болка да ми бъде верен,

да ми дари неземна красота!

 

                   Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??