Aug 17, 2011, 10:08 AM

Да ми простите... 

  Poetry » Other
419 0 4

Потънала във царствено мълчание,

във мантията му копнежи скрила,

студена като Северно сияние,

забравила съм женската си сила.


Загубила посоката на времето,

с емоции - погубващо цунами,

намествам крак на делника във стремето,

повярвала на летните измами.


Пришпорила фаталната фантазия -

на чистата невинност свята воля -

със болен дух, жадуващ евтаназия:

"Да ми простите..." най-смирено моля.


© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??