17 авг. 2011 г., 10:08

Да ми простите... 

  Поэзия » Другая
420 0 4

Потънала във царствено мълчание,

във мантията му копнежи скрила,

студена като Северно сияние,

забравила съм женската си сила.


Загубила посоката на времето,

с емоции - погубващо цунами,

намествам крак на делника във стремето,

повярвала на летните измами.


Пришпорила фаталната фантазия -

на чистата невинност свята воля -

със болен дух, жадуващ евтаназия:

"Да ми простите..." най-смирено моля.


© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??