Dec 15, 2012, 7:57 PM

Да можех 

  Poetry » Other
817 0 12

Да доживея до утре.

Слънцето ще изгрее самó.

То не пропуска.


Да доживея до пролетта.

Цветята ще цъфнат сами.

Те не пропускат.

 

Какво зависи от мен?

Да се усмихна.


Да можех да го направя:

всички изгреви,

всички цветя

да са мои усмивки.


А ти

да не пропуснеш да се събудиш.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??