Jul 28, 2011, 10:23 PM

Да можех да бъда ангел... 

  Poetry » Love
668 0 0

Да можех да бъда ангел...
Невидима... щях да те гледам

и да те пазя...

Без да ти преча!

 

Да можех да бъда невидима...

Просто за да ти се любувам.

И всеки миг да си добре,

закрилян от ангелско сърце.

 

Без да знаеш, да докосвам с

с устни очите ти.

Във важни моменти да държа ръцете ти,

близо до сърцето си.

 

Само да можех да те усещам

толкова чиста и истински...

 

Да бях невидима...

 

Да бях ангел...

 

 

© Станка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??