Jul 17, 2012, 12:03 PM

Да намерим време да сме влюбени 

  Poetry » Love
648 0 0

Калифорния тази вечер ще мълчи.

И Англия, смутена, ще притихне.

Париж, смълчан, угаснал, ще заспи

и в цяла Индия чак глъчката ще стихне.

 

Египет ще се скрие в пирамидите.

Бразилия ще смъкне вече маските.

В Русия силните и мълчаливите

ще бъдат само мълчаливи под украсите.

 

И щом цял свят в мълчание се спре,

със теб ще омагьосам самолетите,

океана ще укротя, сякаш буйно дете,

до последния ще скъсаме билетите.

 

И ще избягаме от терминалите - 

безсмислени, безумни и изгубени,

от бързане разкъсали сандалите,

ще можем най-накрая да сме влюбени.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??