Mar 10, 2009, 5:36 PM

Да напишем за... 

  Poetry » Love
381 0 1

Исках да напиша
нещо за любовта
и нещо за раздялата,
но уморената ми
от мисли глава
не пожела емоционална
корона да си слага.
Нека оставим слабостта
настрана. Да кажем нещо за децата -
те са златото на Земята, е,
следващ път ще пишем
за любовта или пък тъгата...
С усмивка чакай
следващите дни.
Радвай се на цветовете на дъгата.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??