Dec 13, 2017, 12:43 PM

Да нарисуваш....Живот... 

  Poetry
511 0 1

Да нарисуваш Слънца....
от тези дето сгряват ти Душата...
и топлят те през нощите самотни...
а в сутрините изгрева прегръщат ...
и сезона на цветята пролетно блести...

Да нарисуваш Дъга...
като петолиние от ярки цветя...
с птички накацали нежно по нея...
и пеят на изгрева...
с вълшебен глас...

Да нарисуваш Небе...
от онези сияйните... в утрини...
когато детето в тебе щастливо играе...
и светулки... звездички с усмивки целува...
за да посипе Млечния път... вечерта...

Да нарисуваш Любов...
онази чистата... дето искри в сърцето ти...
вдъхновена да лети и танцува...
и рисува трепетни мечти...
в сърце... живот им дава...да цъфти...

Да нарисуваш Живот...
от влюбени мечти...на сбъдване...
от изгреви и залези... слети в нежност...
да пулсират в изворна вода...
Да нарисуваш... Живот с Любов... във Вълшебен свят...

...И да го Живееш...
 

© Соня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??