Feb 15, 2017, 6:35 PM

Да не свършва мигът... 

  Poetry » Love
597 4 8

 

Ако ти ме погледнеш сега
ще изтръпна...

Вълнение лудо
ще танцува,

ще пали кръвта
като рай,

като ад,

като чудо...
Ако ти ме целунеш сега
жадно устните мои ще пият
всеки вопъл,

усмивка,

сълза
и сърцата ни лудо ще бият.
Ако ти ме докоснеш сега
ще затворя очи - да усещам
само теб.

Да изчезне света.
Аз и ти.

Дълго чакана среща...

Как мечтах те...

Най-сетне дойде!
След безкрайно студените нощи -
огнен трепет във мойто сърце.
Да не свършва мига 

искам... 

още...

© Деница Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??