Jul 18, 2021, 7:56 PM

Да ни има 

  Poetry
173 0 2

Вървя до теб по пясъка влажен

с всяка стъпка растат ми криле

Ти…с костюма си  достолепен и важен

Аз…с одухотворено от радост лице

 

Как достигнахме след толкоз години

да ни има,  да се държим за ръце

да се попиваме жадно с очи,

да се прегръщаме с любов и сърце

 

Рецепта не спазвахме, нито съвети

всяка хапка житейска  деляхме на две

Вървяхме с мечтите си, не със късмета

и  никой, и нищо,  не можа да ни спре

 

Вярвам във теб, вярваш във мен,

това  доведе  ни  до  днешния  ден ,

а душите ни два пламъка слети

разпалват пожар от любов сътворен

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??