May 19, 2013, 11:46 PM

Да обичаш 

  Poetry » Love
1203 2 10

Да обичаш е толкова трудно –
да умееш за друг да живееш
и с душата си – изворче чудно,
върху болките му да се лееш...

Да обичаш е толкова нужно -
всеки ден да даряваш ти вяра,
топлината със дъх да събуждаш -
да прощаваш дори изневяра.

Да обичаш е толкова тъжно,
щом почувстваш се тъй необичан...
любовта е с примамлива външност
и сърцата до голо съблича.

Да обичаш е толкова лесно –
трябва себе си в миг да забравиш...
и тогава нечакана песен
в твоя свят чудеса ще направи.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??