Jan 24, 2009, 10:43 PM

Да обичаш 

  Poetry
608 0 0

Да обичаш,

туй значи да искаш,

но да искаш,

не значи, че можеш.

Аз не мога, но толкова искам,

че не искам

да спра

да обичам!

Да обичам,

днес значи да чакам,

а да чакам,

не значи, че мога.

Щом не мога да чакам за обич,

ще обичам,

дори

да не трябва!

 

 

 

© Велизар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??