Feb 3, 2012, 6:23 PM

Да обичаш на инат 

  Poetry » Love
1465 1 5

Да обичаш на инат

 

 

Предразсъдаците си, като стари вещи,

без угризение изхвърлих на боклука,

толкова отдавна чакам тази среща -

страстта нетърпелива на прозореца ми чука.

 

Дочаках те! Готова съм за тебе 

приюти ме в твоята прегръдка,

целувай, да не губим време

подгонило стрелките като хрътка!

 

Вземи ме! На тебе се обричам,

в теб се сбира целият ми свят!

Вземи ме, докато още те обичам,

макар че всъщност те обичам на инат!

 

Нека паднат твоите задръжки,

на тази лудост се реши,

отдай се на желанията мъжки,

безгрешнико, поне веднъж сгреши!

 

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??