могат го
само
Пепеляшките
в дрипите на
болката облечени,
родени
край огнището,
но за принц
наречени
и чудо
трябва...
магия бяла,
дар вълшебен
от Бог и от съдбата,
сбъдване
мечтите детски
в приказката
стара
а принцът
обувчицата
пази
в сърцето скрита,
подарил си е на теб
душата
и короната
блести
в косите ти
да обичаш
принц,
да те прегърне
с много нежност
и болка е, и любов
безбрежна,
вричане до край
клетва е
за вечност...
Музика>>> Chris Spheeris-Eros(Rain)
© Магдалена Костадинова All rights reserved.