6 апр. 2009 г., 00:36

Да обичаш принц... 

  Поэзия » Любовная
2260 1 59

 

 

 

 

                   могат го
                   само 
                   Пепеляшките
                   в дрипите на
                   болката облечени,
                   родени
                   край огнището,
                   но за принц
                   наречени

                   и чудо
                   трябва...
                   магия бяла,
                   дар вълшебен
                   от Бог и от съдбата,
                   сбъдване
                   мечтите детски
                   в приказката
                   стара

                   а принцът
                   обувчицата 
                   пази
                   в сърцето скрита,
                   подарил си е на теб
                   душата
                   и короната
                   блести
                   в косите ти

                   да обичаш
                   принц,
                   да те прегърне
                   с много нежност
                   и болка е, и любов
                   безбрежна,
                   вричане до край
                   клетва е
                   за вечност...

 

 

                Музика>>> Chris Spheeris-Eros(Rain)

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??