Jul 4, 2008, 1:00 PM

Да остана 

  Poetry » Love
831 0 3




                                Да остана в най-щастливия ти спомен,
                                да нощувам в най-красивия ти сън,
                                от устните ти стих отронен,
                                в самотен, парещ миг да съм!

                                Да бъда... Да нощувам... Да остана...
                                Но само рана да не съм!...

© Галина Пенкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??