Освиних се, братко, освиних се сладко!
Наддадох със десет кила!
О, гости на Варна, обичам ви много,
но с Вас само маси, храна!
Забравихте, че морето е славна диета
и идвате тук да ядете!
И аз покрай Вас се тъпча в захлас
и вече съм пълен със мас!
А с пот и сауна, тъй трудно се сваля,
пък с бягане хич не спори!
Сега от диета очите ми светят!
И сън не ме хваща дори!
Затуй разберете! Друг курс поемете!
Тъпчете духовна храна!
Със нея се пее, по-леко живее,
във тази красива страна!
© Светльо Златанов All rights reserved.