Apr 8, 2007, 4:36 PM

Да пожелаеш божествено-човешкото 

  Poetry
833 0 3
                          



     Греховно ли е да обичаш въздуха, който детето вдишва още от зачатък?
     Нечовешко ли е да се възхищаваш на чувството, 
     което се усеща с първата ласка на майката?
     Пошло-плътско ли е да потрепваш, когато те докосва вятърът?
     Греховно ли е да заспиваш, когато усетиш мириса на люляка?
     Нечовешко ли е да поискаш да се влееш в пространството?
     Греховно ли е да се слееш... и да пожелаеш... Всичкото?


      Да!
     Защото е Божествено-човешко!!!

© Катя Конзова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не е греховно, мила! Греховно е ако не усещаме всичко това! Поздрави, чудесен стих!
  • Поздрави и от мен, Катя!!!
    И аз мисля като Таня!!!
  • Не е нито греховно,нито пошло,нито нечовешко!
    Бог е във всички нас ,и щом ни е дарил с тези ситива,значи е разрешено!
    БРАВО!
Random works
: ??:??