Jan 2, 2014, 10:46 PM

Да се любиш с дявол... 

  Poetry » Love
1239 0 5

Роден съм, за да правя грешки, не ми ли личи?

Не виждаш ли мрака, криещ се в моите очи?
Като хищник стаен във сенките тихо лежи
и очаква невинната си жертва да сe приближи. 


Ела, престраши се в огъня ми да гориш!
Ако поискам, ще те накарам всичко твое да ми подариш...
Не се залъгвай по вида ми красив и наивен, само заблуждавам,
дяволът е създаден перфектен, за да може лесно да те изкушава. 


Подари се! Дай ми да усетя за малко що е невинност...
Насити се! До дъно изпий греховната ми същност!
Отваряш очи, а те проблясват в мрака, наситени с грях.
Искаш ме в тебе до болка и от тъмното вече не изпитваш страх... 


Вече официално си грешник, честито!
И с нищо няма да върнеш невинността си разбита...
Сега си отивам, съжалявам, но вече не ми е интересно,
не се притеснявай за реванш, във ада пак ще се срещнем!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??