Nov 28, 2018, 9:13 AM

Да се разлюлеем 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
848 1 1

Не съм дорасъл да те уча, но ти растеш ли или дебелееш!?
Щом хвърлил си калъча, дошло е време да се разлюлееш.
Щастлив ли си или си труден - желаеш всичкото да бъде твое?
Да бъдеш искаш повече от мен, а после чудиш се това какво е!
Така е сложно да се разберем. Копираш мисли - не чуваш, а говориш.
Във външността измамно запленен тъй собственото АЗ от чуждо тровиш.
Сам в себе си развивам същността. Душата ми и други искат да усетят.
Каква? Усмихнато творяща вечността и нека в добрина делата ми да светят!
Щастлив ли си или осигурен - натрупал много без движение.
Ако си взел до тук да спрем - Не си заслужил моето уважение!
Туй дето имаш не желая! Аз обичам, мога - ще го направя!
И всеки на материята в края, с любов роден - с любов оставя.

 

Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Дошло е време да се разберем и ако не умеем нека се разлюлеем! ;-)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??