Jul 4, 2008, 9:25 AM

Да се разтворя 

  Poetry
945 0 7

... 

Да се разтворя в теб,

да се разлея

като препълнена чаша

със кленов сироп.

Разпилените капки

с език да попия,

да те обвия с нежност,

като с покров.

Често представям си

танц на телата ни,

в който твоята сила

се влива във мен.

А някъде часовник

безмилостно трака.

Всяка секунда без теб

е пропиляна за мен.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??