Dec 5, 2012, 11:09 AM

Да се влюбим посред зима... 

  Poetry » Love
612 0 4

Да се влюбим посред зима

в монотонния ритъм на големия град.

Сякаш топлина във вятъра винаги има,

една нежност, убила безкрайния хлад!... 


 В очите ти искряха две сребърни звезди,

навяни тук от други светове.

Прегърна ме и мислено ми каза:

"Ще стопя в сърцето ти онези ледове!..." 

 

Не знам защо, но исках да ти вярвам

и просто тръгнах с теб...

Врати залостени в душата ти открехвам

и бавно се изгубвам в теб!...

 

Да се влюбим посред зима

в монотонния ритъм на големия град.

Сякаш магия във вятъра винаги има,

една нежност, убила безкрайния хлад!...

 

 04.12.2012г. 

 


© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??