Oct 16, 2022, 10:52 AM

Да си! 

  Poetry » Other
214 4 9

Сянка бездомна е.
Тихо рида.
Дълго припомняна
стара беда.

Тъжното хлипане,
вятър лови.
Пепел разсипана,
в сънни треви.

Месецът есенен,
търси покой.
Плач, или песен е,
знае ли той?

Утро по ко̀сите
клони виси.
Стига с въпросите!
Спа ли? Да си!

 

 

 

 

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??