Jun 10, 2023, 9:27 PM

Да си жена 

  Poetry » Other
314 1 0

Да си жена…

Що е то това?

Да си правиш косата малко по-така

или пък да слагаш къса пола?

Не, не мисля, че това е да си жена.

Може, пък да е е маникюра

или грима?

Не, не е и това!

Ами ако…

Ако да си жена значи да си добра,

човек с голяма душа,

усложлив, грижовен и с чисти намерения,

може би, тогава ще кажа че съм жена

и то с гордост, при това, защото е едно от най-хубавите неща на света!

Да знаеш че си нужна, нежна и пазителка на любовта! 

Силата на целият свят се крие в сърцето на една жена.

Тя е силна, мислеща и смела,

но не само това!

В нея се крие и уязвимостта,

нуждата от споделяне на цялата тази палитра от доброта!

 

 

Да си жена е изкуство, което не ни е дадено просто така, открийте го в себе си и творете чудеса!

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??