Да си жена…
Що е то това?
Да си правиш косата малко по-така
или пък да слагаш къса пола?
Не, не мисля, че това е да си жена.
Може, пък да е е маникюра
или грима?
Не, не е и това!
Ами ако…
Ако да си жена значи да си добра,
човек с голяма душа,
усложлив, грижовен и с чисти намерения,
може би, тогава ще кажа че съм жена
и то с гордост, при това, защото е едно от най-хубавите неща на света!
Да знаеш че си нужна, нежна и пазителка на любовта!
Силата на целият свят се крие в сърцето на една жена.
Тя е силна, мислеща и смела,
но не само това!
В нея се крие и уязвимостта,
нуждата от споделяне на цялата тази палитра от доброта!
Да си жена е изкуство, което не ни е дадено просто така, открийте го в себе си и творете чудеса!