Feb 11, 2024, 5:25 PM

Да срещнеш себе си 

  Poetry
223 0 0

Да срещнеш себе си                                на Е.

 

 

 

Да срещнеш себе си,

преди да се родиш,

завързала плацентата за страховете си,

откриваш думите, за да се споделиш...

 

Да срещнеш себе си,

когато си узряла

от раните по коленете си,

за избродираш лястовица бяла...

 

Да срещнеш себе си

във залеза на дниге си,

затиснала надеждата под хребети

от отчаяние, прегърнало вините ти...

 

Когато и да срещнеш себе си,

е по-добре....отколокото,

самотно да тупти сърцето ти

в очакване, да свърши болката.  

 

                               

© Петър Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??