Feb 12, 2017, 5:30 PM

Да те пусна 

  Poetry » Love, Other
356 0 4

Отдалечаваш се, защо го криеш?
Нишката обтяга се до скъсване.
В бягството дали ще се протрие
или ще е с ластично завръщане?

 

Дали тъкана с разговори, с чувства
тя с времето превърна се в окова?
И жестове…
последният е да те пусна
да се откриеш в нишка нова.

 

25.02.2014

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??