12.02.2017 г., 17:30 ч.

Да те пусна 

  Поезия » Любовна, Друга
354 0 4

Отдалечаваш се, защо го криеш?
Нишката обтяга се до скъсване.
В бягството дали ще се протрие
или ще е с ластично завръщане?

 

Дали тъкана с разговори, с чувства
тя с времето превърна се в окова?
И жестове…
последният е да те пусна
да се откриеш в нишка нова.

 

25.02.2014

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??