Nov 28, 2015, 10:23 PM

Да тупкат ... или Сам на себе си 

  Poetry » Humour
521 0 0

Да тупкат ... или Сам на себе си

 

Живях по някакви мои закони,

от някой харесван, от други – прогонен,

убивах мечти във вино и стих,

загивах възторжен и ... тих.

 

Обичах в живота любовни игри

и нежност щедро раздавах,

за цигари често нямах пари,

та съдбата ли да управлявах.

 

Дано съм оставил някъде нещо,

парченца от мойто сърце,

в някого някак си по-горещо

да тупкат, незнайно къде.

 

Умирам в безчестие,

но ненаказан ще си отида от света,

изнудил съвестта си, белязан,

сам на себе си да си простя.

 

Бойко Беров - botyo

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??