May 3, 2013, 2:19 PM

Да запалим свещица 

  Poetry » Love
517 0 0

Да запалим свещица,

за онези шест невинни дечица,

които преди две години загинаха нещастно,

а случилото се тогава беше най-ужасно.

 

Пред Великден, за черква както си вървяха,

един шофьор внезапно ги уби,

за миг сърцата им да бият спряха,

щом в тях с колата се заби.

 

Да запалим свещица и нека се помолим

душите им да намерят покой

и с родителите им нека се борим

ефективна присъда да получи той (убиецът)!

                          (В памет на 6-те загинали деца при катастрофа в Симеоновград)

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??