Apr 18, 2017, 12:12 PM

Да заслужи 

  Poetry
225 1 1

Нека

всеки пребивава
и пребъдва в Божията
обич и благословия

 

и
градейки, възклицава
и усърдва да заслужи
тази своя орисия!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??