Apr 24, 2009, 7:18 AM

* * * 

  Poetry » Other
519 0 14

Дърветата отдавна
се отказаха
да търсят свойте пътища.
И пускат корени
дълбоко във земята,
за да изпият пълната й гръд.
Дърветата разпукват небесата,
надминали дори и своите
очаквания за полет…
Всяка пролет.
Мечтаят да достигнат слънцето.
Едва ли?! Но ще им трябват
само силни корени.
За да отгледат
най-здравите си плодове.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??