May 12, 2020, 6:45 PM

Дай ми 

  Poetry » Love
987 1 4

Дай ми

да направя

от тялото ти хляб

от ръцете ти дом

от очите ти огън

от устата ти чаша

която да напълня с мен

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??