В куплети мога да се спусна сега и да обясня
колко съжалявам за всяка твоя сълза,
как несъзнателно те раних и усмивката ти убих,
как страдам от това, че ти причиних беда.
С наведена глава и смирен
стоя пред теб в нощта и блещукащите капки
от горчивата сълзи говорят за това
колко скъпа си ми била и как съжалявам сега!!!
Пламъка в сърцето ми потуши, прости ми ти,
дай ми шанс отново приятел верен да съм ти,
дай шанс на мен и на света да поклони глава
и да поправя всяка твоя сълза и причинена беда.
© Наско Тодоро All rights reserved.