Jun 6, 2007, 1:01 PM

Даже целия свят... 

  Poetry
728 0 18
Даже целия свят срещу мен да застане,
ще разперя ръце да те скрия!
ДокАто сърцето ми да бие престане,
ще бъда аз твойта стихия!

Даже целия свят да ме гледа на криво,
като вятър от тях ще се крия!
Ще препускам пред всички, тъй свободно и диво,
ще те стигна, при теб ще се свия!

Даже целия свят любовта ми да съди,
с белезници до края да бъда!
За греха, със окови до живот да остана,
ти желана си моя присъда!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??