Дали обичаш ме, се питам?
Дали сърцето ти тупти за мен?
Дали е същото? Не знам, но искам
да бъдем НИЕ в утрешния ден.
Дали сме същите като преди?
Дали не сме се променили?
Дали животът удря и следи
оставя върху нас и помежду ни?
В главата ми са хиляди въпроси.
Един след друг се лутат. Премахни ги
със топла думичка, която да се носи
в деня ми труден... Премахни ги!
2004 г.
© Ивелина Цветкова All rights reserved.