Dec 14, 2009, 2:34 PM

Дали? 

  Poetry » Other
409 0 8
Дали защото сняг вали  
и радвам се като дете?  
Дали защото нощ е    
и пълна съм с мечти?  
Дали защото музика звучи  
и казала съм - не боли  
от минало и настояще...  
Дали защото... толкова "дали"?
А мъничката истина една е -  
обичам! И... виждам красоти...
       

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??