Feb 7, 2007, 1:56 PM

Дали 

  Poetry
716 0 3
Дали, защото съм наивна,
или обичам те не знам...
Дали, защото съм стабилна
и всичко искам да ти дам
ти вярвам още и усещам,
че още искаш да си с мен
и с тази мисъл все посрещам
бурята надигаща се в мен?

Дали, защото беше всичко,
което исках, може би,
те търся още на почивки,
но често съм сама уви...
И продължавам да се питам
защо с теб съм досега -
по навик или те обичам,
дори да чувствам болка и тъга.

Дали все още ме обичаш
така, че да не ме е страх
със плам, когато ме събличаш
да се превърна в шепа прах?
Да ме загубиш и да знам,
че ти тежи от самотата
и че не искаш да си сам,
но си загърбил топлината.

© Валентина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??