May 21, 2018, 5:02 PM

Дали е хубаво… 

  Poetry » Phylosophy
575 0 0

Дали е хубаво да се загубиш?
Да кривнеш от утъпкания път.
В живота странен да се влюбиш
и в колелото му да сложиш прът.

 

Дали е хубаво да можеш
най-неочаквани неща?
Корони от звезди да ваеш,
а бедния да премениш в богат…

 

Дали е хубаво да знаеш
какво те чака там, след миг.
И със съдбата да играеш
на тука има, тука няма, брат.

 

Дали е хубаво… Едва ли!
Познаваме се отпреди.
Ти нямаш сили да рискуваш.
Едно изпий и замълчи.

 

По-хубаво от вкъщи няма.
И от човека, който с теб
дели и радости, и драма.
Сипи ми пак, но дай и лед.

© Veselina Petrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??