Oct 14, 2010, 9:01 PM

Дали II 

  Poetry » Love
591 0 11

Дали ще можем в тъжното абсурдие

да се спасим - виновни без вина,

и търсещи наивно милосърдие,

да грейнем в цвете, вик и светлина?

 

Дали ще можем ей така, от нищото,

да сътворим един измислен рай -

два силуета, пламъци в огнището,

любов - красива приказка без край?

 

Дали ще можем днес по пълнолуние

да се прегърнем сред поле от мак

и щом страстта е някакво безумие,

дали ще можем да обезумеем пак?

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??