Jun 4, 2007, 8:46 AM

Дали - или 

  Poetry
662 0 2

  Аз не съм сигурна, че зная как стоят нещата. С всичко.
Не съм сигурна, че утре времето ще се върти така, както днес...
Нямам представа дали водата отново ще е прозрачна!
Дали кучетата ще издават стандартния си лай...
И може би небето ще е зелено, а тревата синя?!...
Няма гаранция, че Франция ще съществува след час.
Не знам дали сънищата са вече преживени
и особено не ми е ясно дали, когато сънуваш някой,
той те сънува обратно?!...
Ако панорамата е черно-бяла и ако аз съм сляпа?!
Кой ще диктува правилата, докато човечеството погива?


  Аз не съм сигурна, че зная как стоят нещата. С всичко.

                                                                                               край

© Муф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??